Fysioterapi

Indholdsfortegnelse:

Fysioterapi
Fysioterapi

Video: Fysioterapi

Video: Fysioterapi
Video: Fysioterapi och livskvalitet vid modern behandling av hemofili A 2024, Kan
Anonim

Hvem har brug for det? Først og fremmest syge mennesker. Traditionel og alternativ medicin støtter hende fuldt ud. Sådan gymnastik bør ikke forveksles med almindelig fysisk træning. Det er rettet mod et specifikt område af musklerne for hurtig genopretning. Disse kan være sygdomme i rygsøjlen, hjertet, lungerne og kræft. Der er flere grupper af afhjælpende gymnastik.

Fysioterapi
Fysioterapi

Åndedrætshjælpende gymnastik - gendanner stofskiftet, øger lungefunktionen, forbedrer blodcirkulationen og lindrer betændelse.

Motion i vand er et vidunderligt middel til behandling af osteochondrose. Svømning er også gavnligt for blodcirkulationen, vægttab, normaliserer nervesystemet, træner ben, mave, ryg og arme. Før du går ind i poolen, skal du varme dine muskler op ved at udføre et par bevægelser i gymnastiksalen. Det er værd at blive på vandet ikke mere end ti minutter.

image
image

Kinesisk Qigong - blev oprettet i antikken. Det er velegnet til folk på alle niveauer. Opladning foregår i langsom tilstand. Ifølge legenden betyder "Qi" menneskelig energi, der er inde i os. Øvelser har til formål at genopfylde mistet energi. Det menes, at en person kommer sig og forlænger sit liv.

Boldgymnastik er den nemmeste måde at træne derhjemme. Hjælper med lidelser i bevægeapparatet, sygdomme i rygsøjlen og neurologiske lidelser. Det hjælper med at slippe af med sygdomme og vende tilbage til det normale liv. Men du behøver ikke at forsømme øvelserne, det anbefales at udføre dem regelmæssigt, ellers vil der ikke være noget resultat.

image
image

Læge råd

Det er værd at huske, at gymnastik har en gavnlig effekt på patienternes helbred. Læger over hele verden følger denne type behandling. Ved kræft efter operationen skal patienten træne dagligt. Og under ingen omstændigheder skal du miste modet.

Selvfølgelig er der også kontraindikationer for afhjælpende gymnastik. Dette er en forværring af kroniske sygdomme, trombose, akut smertesyndrom, psykiske lidelser og hjertesvigt.

Hvordan man gør

Hvis øvelserne gennemføres med en instruktør, fjernes alt ansvar fra dig. Nogle gange vælger patienter deres egen gymnastik og gør det derhjemme. Dette giver også et godt resultat.

Hvor skal man starte? Start øvelser med de letteste bevægelser, og gå gradvist videre til komplekse. Under træning kan nogle bevægelser være vanskelige at give, men efter to dage vil musklerne tone op, og det bliver lettere at træne. Du skal også følge reglerne. For eksempel, varme dine muskler op, inden du træner. Hvis løb er kontraindiceret, skal du varme dem op med et varmt bad. Så vil smerten være mindre.