Levende Kæde Af Yogahistorie

Levende Kæde Af Yogahistorie
Levende Kæde Af Yogahistorie

Video: Levende Kæde Af Yogahistorie

Video: A Brief History Of Yoga | Art Of Living 2022, November
Anonim

Yoga er en af ​​de gamle måder at vide. Gennem bevidsthed realiserer yogierne selvkendskab og gennem selvkendskab - erkendelse af verden.

Levende kæde af yogahistorie
Levende kæde af yogahistorie

Over tid bringer praksis visdom. Tiden kommer, når omkring folk, der følger vejen for selvkendskab og viden om visdom, samles disciple, som i de fleste tilfælde kalder deres mentorer "guruer". Guruer kaldes undervisere, mentorer og åndelige ledere. Guruer og deres tilhængere samlet sig i "ashramer", lukkede samfund, i bygninger som klostre, boede og studerede der. Sådanne steder bliver pilgrimsrejser.

Yoga er blevet berømt blandt den indfødte dravidiske befolkning i det indiske subkontinent siden matriarkatets tid. De ariske stammer bragte patriarkat og et stift kastesystem til halvøen. En sammensmeltning af kulturer og traditioner fandt sted. Den oprindelige yoga blev transformeret i overensstemmelse med nye ideologiske holdninger og moralske normer. Yoga-tilhængere opgav ofte alle materielle goder. De fulgte deres guru, eller de tilbragte deres dage alene og øvede.

Billede
Billede

Siden oldtiden har yogier sammen med søgen efter åndelig oplysning i alle deres anliggender stræbt efter at styrke deres helbred og forbedre kroppen. Når alt kommer til alt er det kun en sund person, der kan følge åndens vej. Den dag i dag har situationen ikke ændret sig. Og i vores tid opfatter mange mennesker yoga som en vej til åndelig og fysisk udvikling. Med sin uendelighed realiserer yoga forbindelsen mellem generationer. Mesteren gav viden til den studerende, og den studerende, der blev en mester, videregav sin erfaring til nye studerende. Således blev der dannet en levende kæde, der strakte sig gennem tiden.

Yoga kom til Vesten fra Indien i det tidlige tyvende århundrede og blev hurtigt et populært wellness-system i både Europa og Amerika. I dag bruger langt de fleste mennesker det anvendte, sundhedsforbedrende aspekt af yoga. Og for mange er dette den mest effektive måde at bevare sundheden på. Det særlige ved yoga udgør ligger i deres dybe virkning på indre organer og metaboliske og regulatoriske processer. Hos mennesker, der praktiserer det, øges immuniteten, arbejdet i mave-tarmkanalen forbedres, og aldringsprocessen sænkes.

Udøvelsen af ​​yoga kræver ikke dyre strukturer og fungerer samtidig som et middel til fysisk, moralsk og åndelig forbedring, som ikke findes i noget andet system. Yoga er i øjeblikket verdens mest populære wellness-mulighed. Folk så i det en af ​​de mest effektive måder at genoprette intern energi og vitalitet på.

Populær af emne.