Springtovsprogram

Indholdsfortegnelse:

Springtovsprogram
Springtovsprogram

Video: Springtovsprogram

Video: Springtovsprogram
Video: Извините за опоздание. NL5000$ 2024, Kan
Anonim

Sikkert mange kvinder, der nu er mellem 25-35 år, plejede at hoppe på et elastik eller et springtov i barndommen. Husk dine følelser - jo mere intens den fysiske aktivitet er, jo mere ønskede du at ride. Kroppen blev mere modstandsdygtig, den overskydende vægt blev efterladt for vores øjne. Der er et rebhoppeprogram til vægttab og for voksne. Desuden har mange bare brug for at gendanne færdighederne.

Springtovsprogram
Springtovsprogram

Springtov til begyndere og dem, der ønsker at komme i form hurtigere, er det samme. For at undervisningen skal give glæde og positive resultater, skal du først varme op. Du kan løbe lidt på stedet, squat eller bare gå rundt. I slutningen af træningen er det bydende nødvendigt at udføre strækøvelser, så der ikke er muskelspænding.

Tre-ugers tidsplan

Rebspringprogrammet til vægttab er baseret på den klassiske veksleteknik. For begyndere i den første uge anbefales det, at en tredjedel af den tid, der er afsat til en træning, springer, og to tredjedele af tiden er hvile. I praksis ser det sådan ud: 2 minutters spring, 4 minutters gang på plads. Bemærk, at du ikke kan stoppe brat.

Springhastighed afhænger af niveauet for fysisk kondition. Normalt starter begyndere med 15-20 spring i hvert arbejdsinterval. På første etape er det nok med 10 minutters rent spring tre gange om ugen.

I den anden uge skal du afbalancere intervallerne mellem arbejde og hvile. Nu, efter to minutters spring, kan du kun hvile 2 minutter, og springtov skal gives 4 dage ud af syv. Ved udgangen af den anden uge skal du være i stand til at hoppe i mindst 3 minutter uden pause.

I den tredje uge bliver hoppetov til begyndere til hestevæddeløb for avancerede atleter. Hvis du i de foregående lektioner ikke filonerede, kan du nu lave 2 spring i sekundet og springe kontinuerligt i 10 minutter. Målet skal nu være at øve kraftigt med regelmæssige stigninger i intensitet og reduceret hviletid.

Retningslinje for progression

For at musklerne skal være konstant i god form og ikke vænne sig til øvelserne, er det nødvendigt at udføre forskellige interessante elementer under springene. F.eks. Øg hastigheden med jævne mellemrum til tre spring i sekundet, eller skift rebets rotationsretning.

Overlapninger har også en meget god effekt på musklerne, når armene krydses og folder beholdningen på tværs. Det er nødvendigt at forsøge at hoppe ikke kun på lige ben, men også at trække knæene mod brystet, at lave "saks", bevæge fødderne frem og tilbage og til siderne. Gradvist vil kroppens udholdenhed og fantasi finpudses i en sådan grad, at du begynder at opfinde dine egne spring.

For nogle kan springtov virke kedeligt og ubrugeligt. Husk, at effektiviteten og mangfoldigheden af aktiviteter er op til dig. Faktisk kan denne maskine erstatte en fuld træning i gymnastiksalen.