Sådan Reduceres Sult

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Sult
Sådan Reduceres Sult

Video: Sådan Reduceres Sult

Video: Sådan Reduceres Sult
Video: Превосходные БАКЛАЖАНЫ на зиму. Такого Вы еще точно не пробовали! 2024, Kan
Anonim

Følelsen af sult er kendt for alle. Det overhaler dig umærkeligt og får dig til at gøre dumme ting og skubbe det ind i din mund. Og sund mad kommer sjældent til hånden. Heldigvis er der måder at tackle sult uden at drukne fornuftens stemme ud.

Sådan reduceres sult
Sådan reduceres sult

Instruktioner

Trin 1

Spis oftere og tag små portioner. Så du vil ikke lade sult løbe vild, du vil være i stand til at reducere mængden af forbrugte kalorier, og din lever vil have tid til at behandle den indgående ernæringsenergi til kinetisk energi.

Trin 2

Det er bevist, at de, der springer over morgenmaden, i gennemsnit bruger hundrede flere kalorier i løbet af dagen. Så ignorér ikke morgenmaden. Takket være ham vil du roligt leve til frokost uden at kæmpe med sultfølelsen og springe på en hamburger fra den nærmeste spisestue. Hvis du ikke har energi til at lave en omelet eller en grød om morgenen, skal du lave sandwich på kornbrød eller lave en milkshake - hak en banan og eventuelle bær og pisk med et glas mælk og en dråbe honning.

Trin 3

Undgå hvidt brød og bagværk. Brug heller ikke dem til at drukne følelsen af sult ud. Fødevarer som disse, fyldt med hurtige kulhydrater, får dit blodsukker til at hoppe som en løbsk hest. Følelsen af sult afhænger nemlig af denne indikator. Så følelsen af tom mave 20 minutter efter en kop kaffe med en sød bolle er falsk. Din mave fordøjer 500-600 kilokalorier netop i det øjeblik - omkring en fjerdedel af den daglige værdi.

Trin 4

Grøntsager og frugter er gode, men disse fødevarer er svære at få nok af. For optimalt blodsukker skal forholdet mellem protein, fedt og kulhydrater være 30/30/40 procent. Tilsæt et stykke magert kød og en håndfuld boghvede til salaten. Talrige eksperimenter viser, at kødspisere i gennemsnit bruger 400 kalorier mindre end vegetarer, da de ikke oplever en så stærk sultfølelse.

Trin 5

Glem ikke at drikke. Et glas vand inden du spiser reducerer dit kalorieindtag med 15%. Hver gang, før du tager fat i en ske, skal du drikke vand: nogle gange er følelsen af tørst "forklædt" som en følelse af sult. Og meget vellykket!

Trin 6

Tag dig tid og kast ikke på mad som en boa-indsnævrer. Det tager cirka 20 minutter for hypothalamus at modtage et signal fra maven om, at den er fuld. Så tyg langsomt, hvis du spiser langsomt, reduceres sulten.

Trin 7

Folk er programmeret til at spise mere, end de har brug for. Dette er beskyttelse i tilfælde af sult. Duften af mad sender din næse straks et signal til hjernen, som afbryder signalerne fra maven om, at den er fuld. Den slags mundvandende mad fungerer på samme måde. Tag mad væk, hvis du ikke vil spise for meget. Og hvis du er nødt til at arbejde omgivet af lækre lugte, skal du holde et par æbler i reserve for at dræbe fantomsult.

Trin 8

Historier om fede mennesker, der spiser sorg, er ikke en myte. Stress er en af grundene til overspisning. Gør yoga, tag en tur. Hvis trangen til at få en snack er uudholdelig, skal du spise et æble eller drikke et glas kefir.

Trin 9

Fysisk aktivitet fremmer produktionen af glædehormonerne: serotonin og endorfin. Disse hormoner hjælper med at håndtere stress og reducere sult. Derfor vil motion og ønsket om at tygge noget ikke besøge dig for ofte.

Trin 10

Sov mindst 7, 5 timer om dagen. Få nok søvn regelmæssigt. Efter en søvnløs nat forstyrres hormoner, og blodsukkerniveauet falder. Dette får dig til at spise noget sødt eller salt. Så din krop kompenserer for manglen på ordentlig hvile.

Anbefalede: