Hvordan Man Slår Sult

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Slår Sult
Hvordan Man Slår Sult

Video: Hvordan Man Slår Sult

Video: Hvordan Man Slår Sult
Video: СТЕЙКИНГ XLM STELLAR ПРЯМО НА LEDGER 2024, Kan
Anonim

Sandsynligvis kender alle følelsen af sult, der opstår pludselig. På dette tidspunkt ser det ud til, at du nemt kan spise en hel elefant. Som et resultat drukner sult ud af det, der er ved hånden. Og af en eller anden grund er der altid fed og sød mad ved hånden. Eller fastfood, der er skadeligt for kroppen. Alt dette fører til, at synet af din egen figur i spejlet forårsager dyb sorg. Dog kan sult også bekæmpes uden at udføre specielle bedrifter.

Hvordan man slår sult
Hvordan man slår sult

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du balancere din kost. Tag ikke hele dit daglige indtag en eller to gange. I dette tilfælde vil de fleste af kalorierne lægge sig som fedt ikke kun i taljen og hofterne, men også på væggene i blodkarrene. Dette sker, fordi leveren ikke har tid til at omdanne alle næringsstoffer, den har modtaget, til kinetisk energi. Det, kroppen ikke har tid til at behandle, sendes til reserven. Reserven er lipider, fedtceller. Kort sagt, spis fem til seks gange om dagen i små portioner, og du vil føle sult meget sjældnere.

Trin 2

Glem ikke morgenmaden. Morgenmad er nødvendigt for at mætte din krop efter søvn og oplade den med energi, hvilket er nok til roligt at overleve indtil frokost. Derfor anbefales det at spise mad rig på langsomme kulhydrater til morgenmad: korn, mysli, kornbrød. Langsomme kulhydrater behandles af kroppen i lang tid og giver dig energi.

Trin 3

Reducer mængden af hurtige kulhydrater i din diæt. Hurtige kulhydrater er fedtsød mad, hvidt brød, bagværk. De er årsagen til den falske følelse af sult. Hvis du spiser en portion hurtige kulhydrater, behandles de øjeblikkeligt og vil dramatisk øge dit blodsukkerniveau. Dette vil igen få bugspytkirtlen til at frigive så meget insulin i blodbanen, at du igen vil føle dig brutal sult. Kort sagt, hvis du føler dig sult igen 20 minutter efter sød te og kage, er denne sult falsk. Og din krop behandler de 500-600 kilokalorier, du lige har modtaget, intensivt. Forresten er dette lidt mindre end halvdelen af det daglige kalorieindtag for en kvinde, der arbejder på et kontor.

Trin 4

Spring ikke over proteinfødevarer. Det er proteiner, der giver dig mulighed for at klare sult uden at spise for meget. Protein mad er ikke altid høj i kalorier. Magert kød, hytteost, magert fisk skal være til stede i din kost. Eksperimenter har vist, at folk, der havde magre proteiner i deres kost, spiste 300-400 færre kalorier om dagen i gennemsnit end vegetarer. Samtidig følte "kødspisere" ikke sult.

Trin 5

Nogle gange fejler du følelsen af tørst efter at være sulten. Hvis du har lyst til at tygge på noget, så prøv at drikke et glas vand ved stuetemperatur. Chancerne er meget store for, at sult vil aftage.

Trin 6

Hypothalamus er ansvarlig for følelsen af sult og appetit. For at vække dets aktivitet er en appetitlig lugt eller et smukt billede af mad nok. Derfor, hvis du ikke vil spise for meget, skal du skjule maden. Først og fremmest alene. I dette tilfælde vil der være mindre chancer for, at du under en øjeblikkelig impuls vil skubbe noget meget appetitvækkende og højt kalorieindhold i munden.

Trin 7

Meget ofte tager kvinder sig selv i tanker: "Hvad kan jeg gøre?" Som et resultat går de i køkkenet og spiser noget. Kedsomhed er forklædt som sult. Hvis du får dig selv til at tænke at "der er ikke noget at gøre, skal jeg tage te og en sandwich", har du brug for fysisk aktivitet. Lav et par bøjninger, gå eller ryd op i lejligheden, du vil bemærke, at trangen til at spise noget er forsvundet sporløst.

Trin 8

Bemærk, at det ikke kun er tid, der går ubemærket hen i godt selskab. Sådanne portioner spises umærkeligt, som du normalt var bange for at se på. Mennesket er et socialt væsen, og det er altid mere behageligt for ham at tage mad i selskabet. Hvis det er umuligt at undgå sjove sammenkomster, skal du kontrollere dig selv i disse øjeblikke med særlig omhu.

Trin 9

Få nok søvn! Kroppen kompenserer for manglen på tilstrækkelig hvile ved at øge behovet for søde, salte og stivelsesholdige fødevarer. Det er ikke kun søvnvarigheden, der er vigtig, men også dens regelmæssighed. For at din hormonelle baggrund skal være i orden, skal du sove mindst 7, 5 timer dagligt.

Anbefalede: