Hvordan Man Hurtigt Taber Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Taber Sig
Hvordan Man Hurtigt Taber Sig

Video: Hvordan Man Hurtigt Taber Sig

Video: Hvordan Man Hurtigt Taber Sig
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Ønsket om at tabe overvægt så hurtigt som muligt får dig til at lægge maksimal indsats, men stadig ikke noget resultat? Dette problem kan opstå på grund af kroppens naturlige egenskaber. Der er flere muligheder for at lave den mest effektive vægttabsproces.

Hvordan man hurtigt taber sig
Hvordan man hurtigt taber sig

Instruktioner

Trin 1

Springtov bidrager til hurtigt vægttab. Takket være de skarpe og rytmiske bevægelser øges kroppens tone, da næsten alle muskelgrupper er involveret under spring. Desuden er rebet et glimrende middel til at slippe af med cellulite. Med hensyn til antallet af "forbrændte" kalorier svarer de daglige 15-minutters spring til en hel times aerob træning. Men kun hvis springene er intense, og pausen er kort.

Trin 2

Hvis du foretrækker fysisk træning frem for rebet, kan du øge dets effektivitet ved hjælp af vægte. Når du laver strækøvelser eller træner visse muskelgrupper, skal du holde en håndvægt i begge hænder: deres vægt skal være ca. 2 kg for kvinder og 5 kg for mænd. Når du løber, skal du ikke se efter en asfaltsti, men efter en sti med naturlige nedstigninger og opstigninger. Dette øger belastningen og dermed kalorieforbruget.

Trin 3

Hvis du følger din diæt, men fører en stillesiddende livsstil, bemærker du sandsynligvis, at lynlåsen på jeans eller et nederdel stadig er vanskelig at fastgøre. Ikke overraskende, for i siddende stilling er stofskiftet meget langsommere, især hvis du bruger i denne stilling i flere timer om dagen. For at reducere vægten hvert 20. minut. stå op fra stolen og gør bøjninger, knebøjninger, arm- og bensvingninger. Hvis du arbejder på et kontor, synes disse øvelser måske ikke for dig, men så skal du gå så meget som muligt: i det mindste ved frokosttid eller efter arbejde.

Trin 4

Opdel din daglige diæt i 5-6 måltider, og glem ikke at tælle de kalorier, der er spist. Gør faste dage ca. 1-2 gange om måneden for at lette maven og tarmene. Tilsæt mere frugt (undtagen bananer), rå grøntsager og urter til kosten. Forøg dit indtag af regelmæssigt drikkevand og grøn te. Relativt hurtigt vægttab kan sikres ved at undgå en sen middag: afslut dit aftenmåltid senest 4 timer før sengetid.

Anbefalede: