Hvordan Det Russiske Hold Klarer Sig I Euro

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Det Russiske Hold Klarer Sig I Euro
Hvordan Det Russiske Hold Klarer Sig I Euro

Video: Hvordan Det Russiske Hold Klarer Sig I Euro

Video: Hvordan Det Russiske Hold Klarer Sig I Euro
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ ВЕБ-КАМЕРУ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, Kan
Anonim

Den sidste del af Europamesterskabet 2012 afholdes i Ukraine og Polen fra 8. juni til 1. juli. Seksten hold vil konkurrere om førstepladsen, blandt dem det russiske landshold. Det russiske hold vandt retten til at spille i den sidste del af europamesterskabet i hårde kampe i den kvalificerende turnering.

Hvordan det russiske hold klarer sig i Euro 2012
Hvordan det russiske hold klarer sig i Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

Kvalifikationsrunden begyndte med en lodtrækning, der fandt sted i Warszawa den 7. februar 2010. 51 hold, der kæmpede om 14 passeringer (to straks gik til Polen og Ukraine) blev opdelt i seks kurve. Fem havde 9 hold, et havde seks. Rusland kom ind i gruppe B sammen med hold fra Irland, Armenien, Slovakiet, Makedonien og Andorra.

Trin 2

Den første kamp i kvalifikationsrunden spillede det russiske landshold den 3. september 2010 mod Andorran-holdet og slog dem med en score på 2 - 0. Pavel Pogrebnyak scorede mål, et af dem fra straffesparkspletten.

Trin 3

Den 7. september 2010 spillede Rusland med det slovakiske hold på Lokomotiv stadion i Moskva. På trods af at det russiske hold brugte begge halvdele i angrebet, slutter kampen med et uheldigt nederlag med en score på 1 - 0. Det eneste mål i dette spil blev scoret af den slovakiske angriber Miroslav Stoch.

Trin 4

Den 8. oktober 2010, i Dublin, mødtes det russiske landshold med det irske hold og slog dem med en score på 3 - 2. Målene i det russiske fodboldhold blev scoret af Alexander Kerzhakov, Alan Dzagoev og Roman Shirokov.

Trin 5

Den 12. oktober 2010 fandt sted i Skopje en duel med det makedonske landshold. Kampen var vanskelig, det russiske landshold formåede at vinde med en score på 1 - 0. Det eneste mål blev scoret af Alexander Kerzhakov.

Trin 6

Den 26. marts 2011 spillede det russiske landshold i Jerevan med det armenske hold. Begge hold havde chancer for succes, men kampen endte uafgjort med en score på 0 - 0.

Trin 7

Den 4. juni 2011 fandt returkampen sted i Skt. Petersborg, det russiske landshold formåede at besejre det armenske hold med en score på 3 - 1. Alle tre mål for det russiske hold blev scoret af Roman Pavlyuchenko.

Trin 8

Den 2. september 2011 i Moskva mødtes det russiske landshold med det makedonske hold. Kampen sluttede med en minimal fordel for russerne: 1 - 0. Målet blev scoret af Igor Semshov.

Trin 9

Den 6. september 2011 fandt det andet møde med det irske landshold sted i Moskva. Kampen var vanskelig og sluttede uafgjort.

Trin 10

Den 7. oktober 2011 i Zilina spillede det russiske landshold en returkamp mod det slovakiske landshold og vandt det med en score på 1 - 0. Det eneste mål blev scoret af Alan Dzagoev.

Trin 11

Den sidste kamp i kvalifikationsrunden spillede det russiske landshold den 11. oktober 2011 mod Andorran-holdet og besejrede det med en score på 6 - 0. Alan Dzagoev scorede to mål, Sergei Ignashevich, Roman Pavlyuchenko, Denis Glushakov, Diniyar Bilyaletdinov scorede en hver. Takket være de opnåede point tog det russiske landshold førstepladsen i deres gruppe og nåede finalen i Europamesterskabet i 2012 uden play-offs.

Trin 12

Ifølge resultaterne af lodtrækningen kom det russiske landshold i gruppe A sammen med holdene i Polen, Grækenland og Tjekkiet. Den første kamp i gruppespillet spiller det russiske hold den 8. juni mod det tjekkiske hold, og den 12. juni spiller de mod det polske landshold. Det russiske hold spiller mod det græske landshold den 16. juni. I slutningen af de tre kampe bliver det klart, om russerne er i stand til at komme til kvartfinalen.

Anbefalede: