Tidsplan For OL

Tidsplan For OL
Tidsplan For OL

Video: Tidsplan For OL

Video: Tidsplan For OL
Video: The Number 1 Streamer, Toplaner & Inter - Best of Babus Streams 1675 2024, Kan
Anonim

Februar over hele verden vil blive præget af vinter-OL i Sochi.

Tidsplan for OL 2014
Tidsplan for OL 2014

Den 7. februar finder den længe ventede åbningsceremoni af Sochi Vinter-OL og Paralympiske Lege 2014 sted. OL afholdes i femten sportskonkurrencer, samlet i syv vintersport. Olympiad-programmet er planlagt til hver dag, bogstaveligt talt i minuttet! På denne dag er alle de mest fremtrædende atleter fra hele verden samlet i Sochi, og vi bliver kun nødt til at vente og støtte vores fremtidige mestre!

Skiskydning.

Alles foretrukne og så populære skiskydning i Rusland er en længe ventet begivenhed! Det individuelle løb finder sted den 9. februar, forfølgelsesløbet den 15. februar, det generelle startløb den 18. februar og stafetten den 22. februar. Med hensyn til kvindernes skiskydning finder det individuelle løb sted den 9. februar, og sprinten finder sted den 13. februar.

Snowboard.

Denne sport blev engang betragtet som underholdning for ekstremsportmænd, men i 1998 blev den også medtaget på listen over olympiske sportsgrene. Og du kan se de farlige svimlende vendinger og mærke adrenalinen den 9-10 februar samt den 14., 19. og 20. februar. Det er på disse datoer, at konkurrencerne blandt snowboardere afholdes.

Luge (to slæder).

Du kan se parrede kaneture den 12. februar. Konkurrencer for mænd på single slæder afholdes den 8. og 9. februar og for kvinder den 10. og 11. februar.

Kunstskøjteløb.

På denne dag kan du se parskøjteløb blandt kunstløbere. Denne sport i vores land er en af de mest populære og elskede og tiltrækker et stort antal tilskuere. Dette er en af de ældste discipliner i OL. Det individuelle program for mænd finder sted den 10. februar for kvinder - den 20. februar. Parskøjteløb finder sted den 13. februar, og sportsparprogrammet finder sted den 17. februar.

Spring på ski på et stort springbræt.

Denne mest betagende skihopbegivenhed indstilles til at finde sted den 8. og 9. februar på midtspringet og den 14. og 15. februar på det store spring. Få mennesker ved, hvad en atlet føler, når man står på ski ned ad bjerget! Men han skal stadig være så høj som muligt og så langt som muligt fra sine rivaler!

Storslalomport (kvinder).

På denne dag har kvinder den farligste og mest spektakulære konkurrence - kæmpe slalom porte, der ligger på sporet til hinanden bredere end i almindelig slalom. Alpint skiløb, hvor atleter bliver nødt til at overvinde den længste bane på kortest tid, finder sted den 11. februar. Og den 19. februar vil være dedikeret til super-gigant slalom - her vil du se både ned ad bakke og kæmpe slalom.

Ishockey.

Arrangørerne af OL efterlod det mest interessante til dessert. Finalen i mænds ishockeykonkurrence finder sted på afslutningsdagen for de olympiske lege. Du kan være sikker på, at denne dag vil millioner af seere se udsendelser på tv, og billetter til hockeykampe i Sochi er solgt for længe siden.

Afslutningsceremonien for OL i 2014 finder sted den 23. februar. Denne dag tælles alle vundne medaljer, og kun tre præmier tildeles hvert land, der vinder de olympiske lege i 2014. Lad os håbe, at vores atleter bliver nogle af de bedste i alle discipliner!

Anbefalede: