Hvordan Afholdes En Cykelaften I Moskva

Hvordan Afholdes En Cykelaften I Moskva
Hvordan Afholdes En Cykelaften I Moskva

Video: Hvordan Afholdes En Cykelaften I Moskva

Video: Hvordan Afholdes En Cykelaften I Moskva
Video: CPH Moment: Vikingevelkomst i lufthavnen 2024, Kan
Anonim

Du kan udforske hovedstadens seværdigheder på forskellige måder. Nogen foretrækker at rejse rundt i byen til fods, andre er tættere på cykling. De er især interessante og usædvanlige, hvis de holdes om natten. I 2012 blev Moskva Cycling Night-kampagnen afholdt for sjette gang. Det fandt sted natten til 2. til 3. juni, tusinder af cyklister deltog i det.

Hvordan afholdes en cykelaften i Moskva
Hvordan afholdes en cykelaften i Moskva

Der er mange interessante begivenheder i verden, der tiltrækker tusinder og tusinder af mennesker. Som regel slutter russerne sig til allerede eksisterende bevægelser, helligdage, forpligtelser, så det er især behageligt, at selve konceptet med en cykelnat stammer fra Rusland og spredes gradvist over hele verden. Massive natcykelture finder sted ikke kun i Moskva, men også i New York og Rom, det er planlagt at afholde en handling i London og Firenze.

Natcykelture rundt i byen blev født for syv år siden, antallet af deres deltagere steg støt hver gang og udgjorde i 2012 fem tusind mennesker. Moskva-cykelnatten tiltrækker ikke kun russere, men også fans af cykling og cykelturisme fra andre lande. Handlingen støttes af Moskvas myndigheder; i de senere år er den blevet en af de mest betydningsfulde kulturelle begivenheder.

I 2012 blev cykelnatten kaldt "Golden West", da deltagerne i løbet udforskede den vestlige del af byen. Starten blev givet på stedet foran Borodino Panorama Museum. På ruten blev der planlagt fem planlagte stop, deltagerne i løbet kiggede forbønskirken i Fili, Gorbunovs kulturhus, Naryshkins ejendom, Joseph Stalins dacha i Kuntsevo, hovedindgangen til Mosfilm-filmstudiet. Stop stoppede i 10-15 minutter, hvor cyklisterne fik at vide om Moskvas seværdigheder.

Under cykelturen kunne demonstranterne lytte til Mayak radiostation, der udsendte et specielt udflugtsprogram. Kunstnere, historikere, arkitekter og kritikere talte om Moskva. Især kunne man høre instruktører Eldar Ryazanov, Sergey Romanyuk, Alexander Frolov, direktør for Museum of Cinema Naum Kleiman, arkitekt Sergey Skuratov, leder af Moskvas byarv Alexander Kibovsky og andre historiefortællere. Da der var mange udlændinge blandt cyklisterne, blev der arrangeret samtidig oversættelse for dem.

Det blev muligt at samle et så stort antal deltagere takket være Internettet. For at deltage i handlingen var det nok at efterlade en ansøgning på projektets arrangørers websted. Der kunne fremtidige deltagere i aktionen stifte bekendtskab med en lille liste over, hvad de har brug for under cykelturen. Især var det nødvendigt at have en FM-radio med hovedtelefoner. Da cykelnat i Moskva er meget populært, kan du stole på, at det også finder sted næste år.

Anbefalede: