Effektive øvelser For Piger Til At Styrke Slappe Armmuskler

Effektive øvelser For Piger Til At Styrke Slappe Armmuskler
Effektive øvelser For Piger Til At Styrke Slappe Armmuskler

Video: Effektive øvelser For Piger Til At Styrke Slappe Armmuskler

Video: Effektive øvelser For Piger Til At Styrke Slappe Armmuskler
Video: Hvordan trene til 6-pack Nivå:1 2024, Kan
Anonim

Ofte lægger kvinder ikke nok opmærksomhed på armens muskler i frygt for, at de bliver pumpet op for meget. Som et resultat bliver musklerne i armene over tid slappe over tid. Der er flere øvelser, der kan hjælpe med at tone dem.

Effektive øvelser for piger til at styrke slappe armmuskler
Effektive øvelser for piger til at styrke slappe armmuskler

Hvis du er bange for at opbygge store armmuskler, skal du bruge en håndvægt på mindst 1-1,5 kg. Men det er umuligt uden belastning overhovedet, ellers vil musklerne ikke mærke nogen belastning. Sættet med øvelser til armene sigter mod at træne alle muskelgrupper: biceps, triceps, underarm og nogle af skuldrene. Du skal udføre 3 sæt i hver øvelse, hver tilgang består af 10-15 gentagelser. Tag pauser i 30 sekunder mellem sæt. Udfør altid hovedbevægelsen på udåndingen.

For at tone dine hænder skal du gøre det mindst 3-4 gange om ugen. Det giver mere mening, hvis du sigter mod synlig muskeldefinition.

Motion for biceps og den forreste del af skuldermusklen: tag håndvægte, sæt dig ned. Bøj 1 arm ved albuen, træk håndvægten mod din skulder. Skift hånd. Træ kun på biceps: sid med den ene hånd hvilende på knæet, sænk arbejderen ned, tryk albuen mod indersiden af låret. Bøj din arm, og skift derefter. Træning til underarmenes biceps og muskler: stå med håndvægte i hænderne nedad. Palmerne vendes mod kroppen. Bøj dine arme og ret håndvægtene mod dine skuldre.

For at styrke din underarm og fingerforlængere skal du bøje dine arme med håndvægte. Det vil sige, palmerne vil se på jorden og ikke op. En anden øvelse for underarmens muskler: sid på en bænk, læg dine underarme mellem dine lår. Palmerne kan se både ned og op. Afhængigt af dette er forskellige muskler i underarmen fyldt. Det er nødvendigt at foretage bevægelser udelukkende med børster, op og ned.

For at hjælpe motion, skal du huske at kombinere træning med korrekt ernæring. Fysisk aktivitet kræver forbrug af en tilstrækkelig mængde protein, fordi det er fra det, der bygges muskelfibre.

Triceps-øvelse: Lig på en bænk, løft armene med håndvægte lige op. Sænk armene ned, så håndvægtene i det yderste punkt er på brystniveau. Skub derefter op igen uden at løfte skinkerne fra bænken. Du behøver ikke at sprede dine arme meget bredt, ellers er brystmusklen primært involveret og ikke triceps.

Den næste øvelse er også for triceps. Stå med håndvægte i hånden. Løft dine arme, håndfladerne vender fremad. Placer håndvægte bag dit hoved. Den samme øvelse kan udføres, mens du ligger på en bænk. Mere om triceps: læg dig ned, du kan på gulvet. Løft dine lige arme med håndvægte opad, håndfladerne vender mod hinanden. Bøj dine arme ved albuerne, mens albuerne konstant er fastgjort på et tidspunkt og afviger ikke nogen steder. Ved slutpunktet ligger håndvægtene på pandeniveau.

Push-ups er en anden effektiv øvelse for alle musklerne i dine arme. Og der er ikke behov for at protestere mod, at kvinder ikke har brug for dem. Push-ups hjælper perfekt med at tone musklerne i de øvre lemmer og involverer desuden brystmusklerne. Det er ikke nødvendigt at gøre push-ups som en mand, du kan knæle ned, det vigtigste er at følge teknikken. Skinkerne skal ikke holde sig op, og ryggen bør ikke bøjes. Kroppen skal være i en lige linje. Du kan se på gulvet. I den ekstreme position skal du røre gulvet med brystet. Udånd på en nedadgående bevægelse.

Anbefalede: