Gymnastik Bubnovsky: En Chance For At Føle Sig Godt

Indholdsfortegnelse:

Gymnastik Bubnovsky: En Chance For At Føle Sig Godt
Gymnastik Bubnovsky: En Chance For At Føle Sig Godt

Video: Gymnastik Bubnovsky: En Chance For At Føle Sig Godt

Video: Gymnastik Bubnovsky: En Chance For At Føle Sig Godt
Video: Гимнастика Упражнения Для Позвоночника 2024, Kan
Anonim

Doktor i medicinsk videnskab Sergei Bubnovsky er almindeligt kendt i Rusland og i udlandet som forfatter og udvikler af unikke metoder til ikke-lægemiddelgendannelse af organer og systemer i den menneskelige krop, primært bevægeapparatet og hele bevægeapparatet.

Gymnastik Bubnovsky: en chance for at føle sig godt
Gymnastik Bubnovsky: en chance for at føle sig godt

Mange af Dr. Bubnovskys patienter blev forladt af læger, hans patienter - langsigtede kronikker eller mennesker, der har fået alvorlige kvæstelser, som har mistet evnen til at bevæge sig uafhængigt og selvbetjening. Medicin foreslog, at disse patienter skulle ordne deres sygdom. Men forfatterens system med fælles gymnastik af Sergei Bubnovsky kom tusinder og tusinder af patienter til hjælp. Hun instruerer folk til at studere deres krop og afsløre dens interne reserver. Bubnovsky udviklede måder at helbrede uden brug af korsetter og medicin. Han har selv lang erfaring som rehabiliteringslæge. Dr. Bubnovsky udviklede sit gymnastiksystem som reaktion på svigtet med moderne medicin i fuldstændig helbredelse af mange alvorlige lidelser og skader, der påvirker bevægeapparatet.

Alvorlige lidelser trækker sig tilbage

Teknikken til Sergei Bubnovsky er ikke begrænset til et område. Når han bruger sin gymnastik, falder sådanne alvorlige lidelser som diabetes mellitus, bronchial astma og hypertension. Folk slipper af behovet for at tage medicin. Bubnovsky er udvikler af specielle komplekser, der bruges til at forbedre gravide kvinders sundhed, normalisere stofskiftet og behandle rygsmerter. Når du bruger Bubnovsky gymnastik, er der en komplet interaktion mellem patienten og lægen, som også hjælper med at slippe af lidelser. Træningsprogrammer for hver patient vælges individuelt under hensyntagen til de eksisterende sygdomme. Men det samme grundlag for hver eneste er strækøvelser, udvikling af muskler og led og anti-stress-øvelser fra Qigong-systemet. Sådan gymnastik kan udføres i alle aldre og i næsten enhver fysisk tilstand. Det er også vigtigt, at patienterne kan udføre disse øvelser både i Bubnovsky-centret og derhjemme, alene.

Gendan alle kropssystemer

Hovedopgaven for Sergei Bubnovskys gymnastik er fuldstændig gendannelse af alle kropsfunktioner, dets koordinering og kontrol. Elasticiteten af væv i leddene, musklerne, ledbåndene gendannes. Under gymnastik er kroppen takket være systemet med korrekt vejrtrækning mættet aktivt med ilt, hvilket er meget vigtigt for genoprettelsen af helbredet. Dette løser problemerne med velvære forbundet med tvungen hypodynami hos en moderne person, hvis muskler er berøvet den nødvendige belastning og mister deres masse, hvilket igen fører til en forringelse af aktiviteten af knoglerne og andre kroppens systemer. Bubnovskys system er ikke kun i stand til at forhindre disse tilstande, men radikalt helbrede sygdomme, der anses for uhelbredelige.

Anbefalede: