Sådan Gør Du Body Flex

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Body Flex
Sådan Gør Du Body Flex

Video: Sådan Gør Du Body Flex

Video: Sådan Gør Du Body Flex
Video: Body Flex 2 - The 15 Minute Workout (1993) 2024, Kan
Anonim

Bodyflex er et kompleks af vejrtrækning og fysiske øvelser med det formål at aktivt forbrænde fedtaflejringer i kroppen. Dens forfatter er American Greer Childers. Til dato har bodyflex vundet tusinder af fans over hele verden. Denne popularitet forklares med dens høje effektivitet, lette udførelse og tilgængelighed for mennesker, selv meget langt fra enhver sport.

Sådan gør du body flex
Sådan gør du body flex

Instruktioner

Trin 1

Den store fordel ved body flex er, at det ikke kræver noget sportsudstyr, ikke tager meget tid, og de første resultater kan ses efter en til to ugers træning. Du kan gøre body flex hvor som helst uden at besøge gymnastiksalen. Efter mestring af komplekset tager hele træningen 15-20 minutter, så mange bruger body flex som en opvarmning om morgenen, før de starter en arbejdsdag.

Trin 2

Den største vanskelighed ved kropsbøjning er den specielle form for vejrtrækning, der skal følges under træning. Hovedvægten her er på langvarig vejrtrækning efter en skarp udånding og efterfølgende aktiv indånding. Som et resultat modtager kroppen en øget dosis ilt, hvilket væsentligt fremskynder fedtforbrænding.

Trin 3

Det er ret vanskeligt at mestre den korrekte vejrtrækning i kropsbøjning alene, og med eventuelle fejl i implementeringen vil det være umuligt at opnå positive resultater fra hele komplekset. Derfor bør læring af vejrtrækningsteknikken afsættes til en separat tid, selv før undervisningen starter. I dag er der meget litteratur om body flex-teknikken, men det er bedre at mestre vejrtrækningsteknikken ikke fra bøger, men fra videoer lavet af professionelle instruktører. Det er endnu bedre, hvis du har mulighed for at deltage i flere klasser i fitnessklubben og lære at trække vejret korrekt under vejledning af en erfaren træner.

Trin 4

Body flex-øvelserne tager lidt tid på grund af det lille antal gentagelser. Især udføres tre opvarmningsøvelser fem gange hver, og hovedøvelserne i komplekset udføres kun tre gange. Det er ikke nødvendigt at øge antallet, dette påvirker ikke hastigheden for at opnå resultater, men det kan skade kroppen. Men det er vigtigt at være opmærksom på kompleksets kvalitet. Hver øvelse skal udføres med fuld dedikation og opnå maksimal muskelspænding.

Trin 5

Du skal udføre bodyflex-komplekset på tom mave tidligst to til tre timer efter at have spist. Det gøres bedst om morgenen lige efter søvn. Hvis dette ikke er muligt, kan body flex trænes om aftenen, men det sidste måltid før træning skal være meget let.

Anbefalede: