Hjælper Medicinsk Gymnastik

Hjælper Medicinsk Gymnastik
Hjælper Medicinsk Gymnastik

Video: Hjælper Medicinsk Gymnastik

Video: Hjælper Medicinsk Gymnastik
Video: Комплекс дыхательной гимнастики, обязательный до операции и в раний послеоперационный период. 2024, Kan
Anonim

Fysioterapi har længe været praktiseret som et middel mod alle sygdomme, specielle øvelser og vejrtrækningsteknikker blev udviklet. I dag er gymnastik den officielle måde at behandle lammelse, krumning i rygsøjlen, ortopædiske sygdomme, nerver og sygdomme i indre organer.

Hjælper medicinsk gymnastik
Hjælper medicinsk gymnastik
Billede
Billede

Det er værd at bemærke, at dette ikke kun er øvelser, der behandler en bestemt sygdom, komplekset er rettet mod at forbedre hele kroppen og tager højde for de individuelle egenskaber ved hver.

I forbindelse med den nidkære kampagne for en sund livsstil vises sektioner, der er specialiseret i behandling af fysiske øvelser, i byer og byer. Man skal dog ikke tro, at terapeutisk gymnastik i løbet af få dage hjælper med at slippe af med alle lidelser, da der er behov for meget tålmodighed og hårdt arbejde her. Instruktører dirigerer kun hver person på vejen til korrekt behandling, og at dyrke sport efter det foreskrevne kursus eller ej er alles sag.

Den første fase af afhjælpende gymnastik består i at forberede kroppen til træningen, en let opvarmningstræning hjælper med dette. Hovedfasen involverer implementeringen af de øvelser, der er rettet mod at opnå et resultat, her er generelle øvelser, der passer til alle, afbrudt med specielle, der kun er rettet mod en bestemt sygdom. Lederen skal sørge for, at belastningen svarer til hver patients fysiske kondition, og for dem, der har problemer med den, er der en speciel teknik. Den består i den sekventielle inkludering af forskellige muskelgrupper i arbejdet, så i slutningen af dette trin er hele kroppen i arbejdet.

I sidste fase anvendes den samme metode som for mennesker med dårlig fysisk kondition, snarere tværtimod. Belastningen stiger ikke, men falder gradvist, vejrtrækningen normaliseres, hjertefrekvensen falder, kroppen føles lidt træt.

Billede
Billede

Al denne handling kan tage en anden tid, alt afhænger af hvor stor gruppen er (den kan bestå af halvtreds patienter) og af de personlige muligheder hos hver af disse mennesker. I begyndelsen af klasser, når kroppen endnu ikke er vant til daglige belastninger, er det nødvendigt at engagere sig i ikke mere end 10-15 minutter, senere tilføjes nye øvelser, og som et resultat kan træningen fortsætte i en hel time.

Terapeutiske øvelser kan udføres på forskellige tidspunkter af dagen, men den bedste tid er stadig morgen umiddelbart efter opvågnen og før morgenmaden.

Ifølge patienter fungerer gymnastik virkelig, selvom man efter træning føler sig træt, men efter et stykke tid erstattes svaghed og dovenskab med styrke og kraft, der varer indtil aften.

Anbefalede: