Sådan Mister Du Mavefedt Om En Uge

Sådan Mister Du Mavefedt Om En Uge
Sådan Mister Du Mavefedt Om En Uge

Video: Sådan Mister Du Mavefedt Om En Uge

Video: Sådan Mister Du Mavefedt Om En Uge
Video: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США 2024, Kan
Anonim

Fedt, lokaliseret i taljen og underlivet, ødelægger figurens parametre meget, og hvis der er meget overvægt, har dette en negativ indvirkning på helbredet. Det er muligt at fjerne fedtaflejringer fra maven ret hurtigt, men kun som et resultat af en integreret tilgang.

Sådan mister du mavefedt om en uge
Sådan mister du mavefedt om en uge

Det skal straks bemærkes, at det er umuligt at tabe sig med 10-20 kg på en uge, men hvis processen med at tabe sig nærmer sig omfattende, kan fem kg på syv dage "kastes". Men den indledende vægt er også vigtig - jo mere den er, jo hurtigere vil de hadede kilo "smelte". Så hvad skal der gøres for at miste betydelige mængder af underlivet om en uge.

Først og fremmest skal du overveje din diæt. Hurtige kulhydrater i form af kager, slik, ruller og andre ting skal kasseres. Grundlaget for kosten bør omfatte proteinfødevarer med en lille mængde fedt samt alle slags salater og tilbehør fra ikke-stivelsesholdige grøntsager. En vigtig faktor er hyppigheden af fødeindtagelse og dens mængde. Det er optimalt at spise fire gange om dagen, og en portion bør ikke overstige 250-300 g i volumen. Fordelen ved en sådan ernæring er, at den "forbrænder" fedtaflejringer, ikke muskler.

Glem ikke også fysisk aktivitet. Da proteinfødevarer tages som basis for ernæring (og de bidrager til at opbygge muskelmasse), er det i denne periode bedre at opgive styrketræning til fordel for cardio. Hvis du kun vil tabe dig i mave og talje, skal der lægges særlig vægt på øvelser for denne del af kroppen. Øvelser til at træne de skrå muskler (forskellige vendinger, vridning) og rectus abdominis muskler (øvelser til at træne pressen) vil være gavnlige.

Virker perfekt musklerne i bughulen med en vakuumøvelse baseret på vejrtrækning. Øvelsen udføres som følger:

  • det er nødvendigt at lægge fødderne i skulderbredde fra hinanden og bøje dem lidt ved knæene, tag skinkerne tilbage, hvil hænderne på dine hofter;
  • træk vejret dybt, slap af pressen, så maven pustes op ved indånding;
  • udånder al luften fra lungerne, stram pressen og træk i maven under ribbenene;
  • hold denne position i 7-15 sekunder;
  • gentag øvelsen 15 gange. Gør yderligere 2-3 tilgange.

Anbefalede: