Hvordan Man Lykkes Med At Tabe Sig Og Udvikle En Smuk Krop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lykkes Med At Tabe Sig Og Udvikle En Smuk Krop
Hvordan Man Lykkes Med At Tabe Sig Og Udvikle En Smuk Krop

Video: Hvordan Man Lykkes Med At Tabe Sig Og Udvikle En Smuk Krop

Video: Hvordan Man Lykkes Med At Tabe Sig Og Udvikle En Smuk Krop
Video: Martin Da Veiga - Hvordan bli en dyktig møtebooker og lykkes med møtebooking b2b 2024, Kan
Anonim

Folk har tendens til at ønske at få noget til de laveste omkostninger. Dette gælder fuldt ud for succes med at tabe sig. Mange begyndere bruger timer på at surfe på Internettet på jagt efter en mirakelkur, der hurtigt kan hjælpe dem med at opnå denne succes. I mellemtiden kunne denne tid bruges med fordel - at træne musklerne. De fortsætter vedvarende med at lede efter svaret på spørgsmålet: "hvordan man opnår succes med at tabe sig og udvikle en smuk krop?"

Hvordan lykkes det med at tabe sig og udvikle en smuk krop?
Hvordan lykkes det med at tabe sig og udvikle en smuk krop?

Instruktioner

Trin 1

Den allerførste ting, du skal gøre, er at komme i gang! Lad dig gøre mange ting forkert, lad tvivl pine dig. I enhver virksomhed er det vigtigt at starte. Hvis du gør dette, vil du overvinde den sværeste del af vejen til at nå dit mål - motiverende. Der er et stort hul mellem teori og handling. Der er mange "specialister", der kender de mindste detaljer i ab-træning og stadig går rundt med modbydelige, saggy maver. De kunne simpelthen ikke gå videre til aktiv handling og forblev "teoretikere" for evigt. Jeg beder dig - gør i det mindste noget. Sæt dig ikke inaktiv. Tag det første skridt!

Billede
Billede

Trin 2

Den anden ting, der tjener din succes, er konsistens. Mange mennesker, der har læst det første afsnit, vil straks flytte stolen tilbage og lægge sig ned for at lave knas for at træne pressen. Måske gentager de denne procedure om et par dage. men kun en ud af ti vil finde ønsket om at gøre det konstant måned efter måned. Husk, at vægttab og muskelvækst er en meget ekstrem form for tilpasning af vores krop til stress, hvilket det går meget modvilligt til. Der vil ikke være nogen konstant træning - der vil ikke være nogen smukke mavemuskler i stedet for en hængende mave.

Billede
Billede

Trin 3

Den tredje betingelse for succes er smerte. Dine træningsprogrammer skal være hårde nok til, at du i slutningen af hver øvelse vil føle en brændende fornemmelse (smerte) i dine mave muskler. Smerter er en indikator for den intense stress, der kræves for at udløse de adaptive responser i dine muskler. Hvis du træner dine muskler meget let, behøver de ikke at tilpasse sig en tung belastning og vise vækst. Kun træning til fiasko (når musklerne til sidst brænder med smerter) fører til væksten af mavemusklerne.

Billede
Billede

Trin 4

Den fjerde betingelse for succes er diæt. Du kan have en meget stærk og udviklet mave, men ignorere den fuldstændigt under et tykt lag af fedtvæv. Ofte glemmer folk helt dette, når de træner mavemusklerne. I mellemtiden vil selv meget små mavemuskler se ekstremt atletiske ud, forudsat at der er et lavt fedtindhold i maven.

Billede
Billede

Trin 5

Her er fire enkle betingelser for succes: start, træne konstant (regelmæssigt), træne hårdt gennem smerter og følg din diæt. Alt andet, som reklame er så smukt og flittigt pålægger dig, er bare et bedrag for at tjene penge på dig og dine drømme. Lad dig ikke narre.

Anbefalede: