Hvordan Man Bygger Bryst- Og Armmuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Bryst- Og Armmuskler
Hvordan Man Bygger Bryst- Og Armmuskler

Video: Hvordan Man Bygger Bryst- Og Armmuskler

Video: Hvordan Man Bygger Bryst- Og Armmuskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Smukke bryster er ikke kun kvinders beføjelser. Et bredt, muskuløst bryst og stærke stærke arme er kendetegnene for en rigtig mand. Det er den øverste del af kroppen, atleter træner med uudtømmelig udholdenhed i fitnesscentre. Hvordan opnås det ønskede mål så hurtigt som muligt? Øvelser rettet mod at udvikle musklerne i brystet og armene hjælper dig med dette.

Hvordan man bygger bryst- og armmuskler
Hvordan man bygger bryst- og armmuskler

Er det nødvendigt

  • - Scotts bænk;
  • - vandret bjælke
  • - vægtstang
  • - vægtstang med EZ-hals
  • - gymnastikbænk
  • - Blok simulator.

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste øvelse er de øverste rækker. Tag fat i stangen med et lige greb med armene lidt bredere end dine skuldre. Træk stangen op til brystet. Pause kort, og vend derefter langsomt tilbage til startpositionen.

Trin 2

En anden vigtig øvelse er pull-ups. Hæng på baren, tag det med et lige greb og spred dine arme lidt bredere end dine skuldre. Kryds dine ben og bøj ved knæene. Træk op på dine hænder så højt som muligt - i slutningen af bevægelsen er din hage over stangen. Pause kort og vende tilbage til startpositionen.

Trin 3

Rækker til underlivet, mens du sidder på bloktræner, giver dig mulighed for at træne biceps i detaljer. Tag fat i blokmaskinens parallelle håndtag med håndfladerne mod hinanden. Sid lige op med skuldrene tilbage. Træk armene mod din mave. Tag en kort pause og vend langsomt tilbage til startpositionen.

Trin 4

En fremragende øvelse til at øge muskelmassen i biceps er en barbell curl, mens du sidder på en Scott bænk. Sid på Scotts bænk med toppen af støtteplanet under dine armhuler. Hold en EZ-stang med et omvendt greb på skulderbredden fra hinanden. Løft vægtstangen, indtil armens vinkel ved albuerne er 90 grader. Tag en kort pause og vend langsomt tilbage til startpositionen.

Trin 5

Bænkpressen, der ligger på en vandret bænk, er primært rettet mod at udarbejde brystmusklerne og triceps. Lig med ryggen på en vandret bænk. Fødder hviler på gulvet. Tag fat i stangen med et lige greb lidt bredere end dine skuldre, og løft derefter stangen op af stativet, og hold den i dine lige arme over din hage. Bemærk, at stangen hviler på bunden af håndfladerne, og håndledene bør ikke bøjes. Sænk langsomt barbell ned til brystet. Hold denne position i et par sekunder, og skub bjælken op. Når du udfører øvelsen, skal du sørge for, at bagdelen ikke kommer ud af bænken, og at afbøjningen i ryggen forbliver naturlig.

Trin 6

For triceps skal du også trykke på overhead. Tag en vægtstang med et lige greb i en afstand lidt bredere end dine skuldre. Stå med vægtstangen i skulderhøjde. Klem vægtstangen over hovedet, vip hovedet lidt bagud, så barbellstangen ikke berører din hage. Pause kort og vende tilbage til startpositionen.

Anbefalede: