Sådan Finder Du Skistøvler Efter Størrelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Skistøvler Efter Størrelse
Sådan Finder Du Skistøvler Efter Størrelse

Video: Sådan Finder Du Skistøvler Efter Størrelse

Video: Sådan Finder Du Skistøvler Efter Størrelse
Video: How to Choose Ski Boots - Size, Fit & Flex 2024, Kan
Anonim

Mange begyndere, der lige er begyndt at stå på ski, mener at det vigtigste er at købe gode og dyre ski, og at du straks kan gå på skiløjpen for at stå på ski. Men dette er langt fra tilfældet, for gode ski er ikke det sidste strejf i en skiløbers tøj. den integrerede del er skistøvler, som er meget vanskelige at vælge på grund af det store udvalg i butikker og forskellige nuancer. Men det vigtigste i sko er, at de sidder som en handske på dine fødder, let tager af og er varme. Derfor er det meget vigtigt at vælge de rigtige skistøvler i størrelse og først derefter gå på ski.

Sådan finder du skistøvler efter størrelse
Sådan finder du skistøvler efter størrelse

Instruktioner

Trin 1

Vælg den bootstil, der passer dig bedst. Der er to forskellige stilarter. Den første er til klassisk skiløb. De er billigere i pris, men de er alle af samme type, og der er et lille udvalg af dem i butikkerne. De er hovedsageligt beregnet til enkle gåture i skoven eller en kort skitur. Og den anden type er for skøjteløbstil, som allerede indebærer aktiv sport. Disse støvler skal være behagelige, fordi foden er i konstant bevægelse.

Trin 2

Mål dit ben. Det er bedst at gøre dette i slutningen af arbejdsdagen, da den maksimale blodgennemstrømning efter belastningen går til benene, og fødderne har den maksimale størrelse. Hvis du måler din fod om morgenen, vil dine skistøvler om aftenen knuse dig.

Trin 3

Husk at bære de sokker, som du vil bruge støvlerne med. Placer din fod på et blankt scrapbogspapir, og træk forsigtigt rundt om din fod med en blyant eller markør. Gør dette mens du står eller sidder på en stol. I intet tilfælde skal du sidde på skorperne, da fodstørrelsen vil blive forvrænget.

Trin 4

Mål afstanden på det resulterende spor. Hvor hælen er, skal du sætte en lille prik, og det andet mærke hvor din længste tå ender. Brug en lineal til at forbinde disse punkter med en tynd linje og se, hvor mange centimeter der er i denne linje. Nu på ethvert sted, hvor du vil bestille sko, vil det være nok til at angive de forsætlige centimeter, og alle de sko, der passer til det angivne nummer, vises før dit valg.

Trin 5

I tilfælde af at du ikke vil købe skistøvler over internettet, men i en butik, så vær tålmodig, og tag en sok med dig, er du velkommen til at gå i butikken. Gør dig klar til at måle alle skisko igen, da forskellige mærker laver forskellige sko. På nogle støvler er der skift i skinnebenene, nogle støvler vil være underdimensionerede, andre tværtimod. Tag ikke sko, der er for løse, da dette vil føre til gnidning af vabler og skader, og for stramme sko vil klemme og skade. Under alle omstændigheder skal du tage støvler, der er behagelige og behagelige for dine fødder.

Anbefalede: