Sådan Starter Du Kickboxing

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Kickboxing
Sådan Starter Du Kickboxing

Video: Sådan Starter Du Kickboxing

Video: Sådan Starter Du Kickboxing
Video: "We Bring The Fight" - голландский документальный фильм о кикбоксинге 2024, Kan
Anonim

Kickboxing har fået stor popularitet som en af de mest spektakulære og dynamiske typer kampsport. Det er bedst at gøre det på en specialskole, men du kan begynde at mestre kickboxing alene.

Sådan starter du kickboxing
Sådan starter du kickboxing

Er det nødvendigt

handsker, poter, beskyttelsespuder og andet sportsudstyr

Instruktioner

Trin 1

Til klasser har du helt sikkert brug for en sparring-partner, så prøv at træne med venner, kolleger hobbyister. Det er bedst, hvis der er mindst fire personer i din gruppe, så har hver af jer tre sparringpartnere, der adskiller sig i fysiske data og teknik.

Trin 2

Bestem et sted at studere; det kan være ethvert rum, der er stort nok. En god mulighed er skolegymnastik - tal med gymnastiklæreren eller rektoren, du får næsten helt sikkert lov til at træne om aftenen. I den varme årstid kan du træne udendørs, hvor som helst skjult for nysgerrige øjne.

Trin 3

Du skal vide, at i kickboxing er boksningstræning grundlaget, så du skal være særlig opmærksom på det. På samme tid bør du straks lære at organisk kombinere slag og spark, ellers bliver du en "benløs" eller "armløs" fighter.

Trin 4

I begyndelsen af træningen er det vigtigt at mestre bevægelseskulturen. Når du lærer specifikke slag og kombinationer, skal du være opmærksom på bevægelsernes plasticitet og deres organiske natur. Over tid vil du lære at føle de korrekte bevægelser og baner - de vil være smukke, fyldt med styrke. Omvendt er forkerte bevægelser altid overraskende klodsede og uæstetiske.

Trin 5

Vær opmærksom på teknikken med at slå. Et godt slag leveres ikke kun med en arm eller et ben, i hvilket tilfælde der ikke er nogen styrke i det. Brug altid bølgeprincippet, når det slående lem bliver en leder af kraft, der genereres i ben, rygmuskler og skulderbælte. Et sådant slag viser sig at være meget stærkt og bidende. I dette tilfælde kan du udføre det i to versioner.

Trin 6

I det første tilfælde er hit et punkt, hånden eller benet er fastgjort (stoppet) på et punkt placeret i modstanderens krop i en dybde på flere centimeter. Dette fører til, at al energi frigives i et meget begrænset område. Hvis du leverer et sådant slag i ansigtet, flyver modstanderen ikke til siden, men falder på stedet.

Trin 7

I den anden mulighed udføres slaget med en bære, modstanderen fejes simpelthen væk af ham. Som regel følger sådanne slag cirkulære baner, så hvis din modstander undviger, mister du ikke din balance.

Trin 8

Lær at lande en række slag. Og ikke to (en eller to), men mindst tre. Ganske mange atleter bruger kun dobbelte strejker i sparring, hvilket gør det muligt for modstanderen let at tilpasse sig en sådan kampstil, hvilket gør kickboxeren forudsigelig. På den anden side viser tre hits i træk sig at være meget effektive, det viser sig at være ret vanskeligt at forsvare eller undgå det tredje hit.

Trin 9

Øv ikke kun slag, men også en række fejninger, mens du lærer at udføre dem hurtigt og organisk. Husk på, at hvis du fejer fra en statisk position, er det usandsynligt, at du når målet, modstanderen vil let forsvare eller komme væk fra angrebet. Omvendt, når en jog udføres efter en række andre handlinger, bliver det meget uventet. Det er vigtigt, at der ikke er nogen pause mellem fejningen og de tidligere handlinger. Teknikken til en god fighter skelnes nøjagtigt af sin fusion, plasticitet, han har ikke separate slag og bevægelser. Øv en sådan kultur af bevægelse, og høje sportslige præstationer vil ikke længe komme.

Anbefalede: