Sådan Reduceres Brystvolumen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Brystvolumen
Sådan Reduceres Brystvolumen

Video: Sådan Reduceres Brystvolumen

Video: Sådan Reduceres Brystvolumen
Video: Sådan bruger du Brava® Bælte 2024, Kan
Anonim

Det viser sig, at piger ikke kun drømmer om at øge, men også om at reducere brystvolumenet uden operation. Til dette er der forskellige øvelser, en særlig diæt og komprimerer.

Sådan reduceres brystvolumen
Sådan reduceres brystvolumen

Instruktioner

Trin 1

Start med at reducere lydstyrken visuelt. Hvem ved, måske vil mode eller dine egne synspunkter ændre sig, og du vil have en storslået buste igen. Og det bliver meget sværere at forstørre brysterne. Køb en afrundet, bøjlet og bredbenformet bh. Små kopper og skulderstropper, der graver ind i kroppen, fremhæver kun de store bryster. For at visuelt reducere brysterne derhjemme er du nødt til at bære bluser, trøjer og T-shirts lavet af almindeligt stof i dæmpede farver, ekskluderer brystlommer, broderi og klodset strikning. For kurvede piger er en V-hals og en lodret stribe de bedste valg.

Trin 2

Den nemmeste måde at reducere brystvolumen uden operation er for fede kvinder. Det er nok at tage en diæt med begrænset fedtindtag, og bysten bliver et par størrelser mindre. Men pas på at blive båret væk med sådanne metoder for at undgå hængende bryster. For at holde brystet attraktivt efter at have tabt sig, spis meget protein, drik protein shakes og lav specielle øvelser, der sigter mod at stramme brystmusklerne og hæve brystkirtlerne.

Trin 3

Det er ret let at reducere bryster med motion. Det vides, at hvis du øger muskelmassen, bliver dit kropsfedt mindre. Og da brystet er en fjerdedel fedt, skal du brænde det for at reducere lydstyrken.

Trin 4

Hvis du vil gøre din byste et par centimeter mindre, skal du foretage regelmæssige push-ups hver anden dag. En advarsel - for at træne nøjagtigt brystmusklerne og ikke triceps, skal du sprede dine arme så vidt som muligt.

Trin 5

Klemning af håndfladerne på brystniveau hjælper ikke kun med at stramme brysterne, men reducerer også deres volumen. Placer dine håndflader sammen med dine underarme parallelt med gulvet. Under indånding skal du presse dine hænder mod hinanden med kraft og fryse i denne position til flere inhalationer og udåndinger.

Trin 6

Stå eller sidde, ret din ryg og spred dine lige arme til siderne - de skal være tydeligt vinkelrette på kroppen. Når du ånder ud, skal du begynde at trække dem så langt tilbage som muligt og sørg for, at albuerne ikke bøjes.

Trin 7

Plank, underarm og hovedstøtter hjælper også med at reducere brystet med øvelser. Alle disse stillinger er inkluderet i yogakomplekset og udføres kun af utrænede mennesker i nærværelse af en træner.

Trin 8

Brug traditionel medicin til at reducere dine bryster derhjemme. For hurtigt at slippe af med et par centimeter i brystets omkreds, en komprimering fra valmuefrø bouillon (50 g korn pr. 2 kopper vand) og salve fra druefrøolie (5 ml), jojoba (30 ml) og rose æterisk olie (0,25 ml) hjælper.

Anbefalede: