Hvem Er Italiens Topscorer

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Italiens Topscorer
Hvem Er Italiens Topscorer

Video: Hvem Er Italiens Topscorer

Video: EVERY Cristiano Ronaldo Goal This Season! (All 29) | Top Scorer 2020/21 | Serie A TIM 2022, November
Anonim

Italiens Serie A er den tredje mest populære fodboldliga i verden. Det tiltrækker flere millioner fans overalt i verden opmærksomheden. Det er ret svært at være en offensiv spiller i Italien på grund af de særlige træk ved Serie A.

Hvem er Italiens topscorer
Hvem er Italiens topscorer

Catenaccio

Et træk ved Serie A er holdets særlige forsvarsstrategi: Catenaccio. I forsvaret spiller fire forsvarere på én gang, mens spillet får en tyktflydende, tyktflydende karakter. Ved verdensmesterskabet i 2006, der vandt for sig selv, indrømmede det italienske landshold kun to mål i syv kampe. Mens målmand Gianluigi Buffon fortsatte med at gøre dette, kan vigtigheden af ​​en defensiv strategi, der ligger i al italiensk fodbold, ikke overses.

Forbi

Salvatore Schillaci blev udnævnt til topscorer af verdensmesterskabet i 1990 for det italienske landshold. Italienerne nåede den daværende hæderlige tredjeplads og tabte i semifinalen til sølvmedaljen fra Argentinas landshold på straffe.

Det italienske fodboldlandshold hedder "Squadra Azzurra". Hun opnåede sejre ved verdensmesterskabet fire gange (kun Brasilien er mere - 5).

Giovanni Rivera var det klassiske nummer syv på midtbanen. Dette er den første midtbanespiller i Serie A-historien, der bliver sæsonens topscorer. Det skete tilbage i 1967. Giovanni Rivera har brugt det meste af sin karriere for Milan efter at have opnået alle mulige individuelle priser og klubpriser. For ufejlbarheden og skønheden i finterne modtog Giovanni kaldenavnet "Golden Boy".

Gaven

Topscorer for det nuværende italienske landshold er Luca Toni. Høj vækst, fremragende teknik gjorde det muligt for fodboldspilleren at plage verdens stærkeste forsvarere. Starten på en karriere i Palermo overgik alle forventninger. Luca Tony har scoret mål fra runde til runde. Han blev Italiens topscorer to gange i træk med Palermo. Han blev inviteret til "Fiorentina", i "Violet" (et alternativt navn på klubben), blev Tony også en vigtig målscorer. Derefter blev han inviteret til at spille for Bayern München, en af ​​verdens bedste klubber. Luca blev leder af holdet og blev to gange topscorer i Bundesliga (tysk mesterskab).

Fremtid

Den italienske "Serie A" blev grundlagt tilbage i 1898. Det største antal gange "Scudetto" (præmie til mestere i "Serie") tog Juventus fra Torino.

I øjeblikket sætter italienerne deres håb på den supertekniske angriber i Milan, Mario Balotelli (Supermario). Denne "brændende" fodboldspiller, som næsten er umulig at stoppe i angrebet, er berømt for sine uforklarlige narrestreger. I England, da Mario spillede for Manchester City, satte han fyr på sit hus og satte "show" i supermarkeder. Mario har scoret hat-tricks og double (26) mange gange (17 gange i sin karriere).

Populær af emne.