Sådan Forbedrer Du Bænkpressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedrer Du Bænkpressen
Sådan Forbedrer Du Bænkpressen

Video: Sådan Forbedrer Du Bænkpressen

Video: Sådan Forbedrer Du Bænkpressen
Video: Bænkpres - lær hvordan du bænkpresser korrekt - Fortius Fitness 2023, Marts
Anonim

Bænkpressen er en grundlæggende øvelse. Det er vigtigt i enhver styrkeløftkonkurrence. For mange begyndere er bænkpressen en grundlæggende øvelse, der kan styrke musklerne i arme og bryst, når de gøres korrekt.

Sådan forbedres bænkpressen
Sådan forbedres bænkpressen

Instruktioner

Trin 1

For at tilføje til bænkpressen skal du ikke kun udføre det, men også andre øvelser for andre muskelgrupper. Det er vigtigt at lave tricepsøvelser, fordi den største belastning går til ham. Det er umuligt at øge din bænkpresse uden at tilføje muskelmasse. Desuden kan "lag" for enhver muskel tjene som en hindring for vægtvækst generelt, så det er nødvendigt at stramme styrkeindikatorerne i andre øvelser.

Trin 2

Som en ekstra træning er det undertiden nødvendigt at skifte til håndvægtpressen, fordi det forbinder de nødvendige stabiliserende muskler, der hjælper med at trykke på en almindelig vægtstang.

Trin 3

Det er nødvendigt konstant at overvåge din udførelsesteknik, fordi resultatet afhænger direkte af det. Kun hvis teknikken overholdes, vil effektegenskaberne virkelig øges, henholdsvis, vil vægten i bænken også stige. Du skal starte med et greb om baren og afslutte med en kontrol af bevægelsens bane. Mange benchers bruger J-lift-metoden, ifølge hvilken du ikke bare skal køre stangen op og ned, som mange gør, men presse den op i en vis behagelig vinkel mod hovedet.

Trin 4

Du bør ikke bukke ryggen, når du klemmer, som mange gør. Med denne teknik udføres løft af mere vægt ved at reducere afstanden fra brystet til baren, hvilket resulterer i, at muskelvækst ikke accelererer, og styrken faktisk ikke øges. For hver person, baseret på fysiske parametre, der er den mest behagelige position på bænken. Først og fremmest skal du vælge det optimale greb til dig selv, hvor det virker mere bekvemt at trykke på.

Populær af emne.