Sådan Slipper Du Af En Mave Uden Slankekure

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Mave Uden Slankekure
Sådan Slipper Du Af En Mave Uden Slankekure

Video: Sådan Slipper Du Af En Mave Uden Slankekure

Video: Sådan Slipper Du Af En Mave Uden Slankekure
Video: Sådan tabte jeg 14 kg! 3 simple trin! 2024, April
Anonim

Den fremspringende mave ser mildt ud ikke alt for æstetisk til. Og ikke kun hos mænd, men også i den smukke halvdel af menneskeheden. For sidstnævnte forstyrrer det ofte at bære tætsiddende tøj lavet af tynd jersey. For at få din talje tilbage slank og ikke gå på diæt, er det vigtigt bare at spise rigtigt og træne regelmæssigt.

Sådan slipper du af en mave uden slankekure
Sådan slipper du af en mave uden slankekure

Instruktioner

Trin 1

Gennemgå din diæt. Dette betyder ikke, at du skal tygge en urt. Det er nok at udelukke øl og sukkerholdige kulsyreholdige drikkevarer, juice, brød og andre melprodukter fra kosten, især forskellige kager og boller. Det er værd at opgive fastfood, smør, pølser, røget produkter og mad stegt i olie. Dette vil ikke kun bringe resultaterne ganske hurtigt, men også have en gavnlig effekt på helbredet.

Trin 2

Reducer mængden af mad, du spiser. Som du ved, har maven evnen til at strække sig, hvilket ofte påvirker størrelsen på taljen. Men det kan også krympe. For at dette kan ske, træner du dig selv i at spise små måltider - ideelt set skal de passe i din håndflade. I dette tilfælde kan du spise 4-5 gange om dagen. Takket være dette regime vil du ikke blive stærkt forstyrret af sultfølelsen.

Trin 3

Spis så mange råvarer som muligt: grøntsager og grøntsager. Og bages resten i ovnen med et minimum af olie og krydderier, kog eller kog i en dobbeltkedel. Samtidig må du ikke krydre færdigretter med saucer, mayonnaise eller ketchup, som forbedrer smagen af maden.

Trin 4

Gå ind til sport. Den bedste måde at hjælpe med at slippe af med maven er at køre. Under det bruger kroppen en enorm mængde kalorier. Et alternativ ville være tennis, fodbold, lang cykling og springtov. Også nyttige er lange gåture over ujævnt terræn. Men for sidstnævnte at bringe resultater, vil det tage meget mere tid, foruden bliver du nødt til at gå mindst 2 timer om dagen. Mens det kører i 30-40 minutter er det nok hver anden dag.

Trin 5

Lav øvelser for at styrke dine mavemuskler. Løft f.eks. Din øvre og nedre torso skiftevis, mens du ligger på gulvet på ryggen. Spark gynger og saks. Hjælper også med at pumpe pressen op og træne på den vandrette bjælke. Hæng på det, bøj knæene og løft dem op til brystet. Sørg for at øge antallet af gentagelser hver uge, da musklerne vænner sig til en bestemt belastning.

Trin 6

Overvåg din kropsholdning hele tiden. Det sker også, at der er lidt fedt på kroppen, og maven stikker ud. Dette kan skyldes konstant slumring, især under langvarigt stillesiddende arbejde. I dette tilfælde er bughulets muskler i en afslappet tilstand hele tiden, hvilket heller ikke bidrager til en flad mave. Prøv at gå og sidde med lige ryg og mave i.

Anbefalede: