Hvordan Man Bygger Biceps Med En Vægtstang

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Biceps Med En Vægtstang
Hvordan Man Bygger Biceps Med En Vægtstang

Video: Hvordan Man Bygger Biceps Med En Vægtstang

Video: Накачать бицепс и трицепс? Тренировка рук от чемпиона! 2022, November
Anonim

Måske er selv dem, der aldrig har været interesseret i hverken anatomi eller sportsbelastning, fortrolige med biceps. Når alt kommer til alt, var det få mænd, der viste sig for venner eller derhjemme foran et spejl, ikke bøjede armen mod albuen og spændte en stor muskel i den øverste del af skulderen. Men denne muskel er biceps. Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dine biceps, er det ikke særlig svært at pumpe det op, selv ikke for begyndere. Barbell øvelser er mest effektive.

Hvordan man bygger biceps med en vægtstang
Hvordan man bygger biceps med en vægtstang

Instruktioner

Trin 1

Du kan starte med en øvelse kaldet stående vægtstangslift. Startpositionen for denne øvelse er som følger: stå lige op, fødderne skulderbredde fra hinanden; Tag vægtstangen, så dine håndflader vender fremad. Bøj let i nedre del af ryggen, og fastgør denne position af rygsøjlen indtil slutningen af ​​tilgangen. Løft barbell i en glat bevægelse til toppen af ​​brystet, bøj ​​albuerne. Derefter sænkes også forsigtigt efter en anden forsinkelse. I dette tilfælde skal dine albuer ikke strækkes helt ud, de skal forblive ubevægelige parallelt med siderne. Denne øvelse anbefales at udføre 3-4 sæt 8-10 gange.

Trin 2

En effektiv øvelse til at udvikle biceps med en vægtstang er også "omvendt greb barbell lift". For at udføre det er du nødt til at stå oprejst, let bøjet i nedre ryg, fødderne skulderbredde fra hinanden. Tag barbell, så dine håndflader kigger nedad, hold barbell på dine lige arme i hofteområdet. Bøj albuerne, hæv bjælken til brystniveau og sænk den ned igen. Træne jævnt og sørg for, at albuerne forbliver stille og strengt langs siderne af din krop. Lav 3-4 sæt med 10-12 reps.

Trin 3

Ved regelmæssigt at pumpe dine biceps med disse barbell-øvelser, opnår du imponerende resultater, men for større effektivitet kan du også lave biceps-øvelser som stående og siddende håndvægtlifte, koncentrerede elevatorer og en øvelse kaldet hammeren. Ved hjælp af et sådant kompleks vil du glæde dem omkring dig med styrken og lindringen fra dine hænder.

Populær af emne.