I Hvilke Byer Skal EM

I Hvilke Byer Skal EM
I Hvilke Byer Skal EM

Video: I Hvilke Byer Skal EM

Video: 100 РАДИОАКТИВНЫЙ КНОПОК в ШКОЛЕ ЧЕРНОБЫЛЯ! Сотрудники ИГРЫ В КАЛЬМАРА поймали нас! 2022, December
Anonim

Den fjortende sidste turnering af det europæiske fodboldmesterskab afholdes i sommer i otte byer i to lande - Polen og Ukraine. Deres fælles projekt til en ferie for fodboldfans blev valgt af UEFA blandt otte deltagere. I løbet af de sidste syv år har de to lande forberedt deres byer til implementering af det, der var planlagt - de rekonstruerer stadioner, udruster fanzoner, forbereder særlige ruter til offentlig transport, turistprogrammer designet til fodboldfans osv.

I hvilke byer skal EM 2012
I hvilke byer skal EM 2012

Den første by, der er vært for den sidste turnering, vil være den polske hovedstad. Åbningskampen finder sted den 8. juni på National Stadium med en kapacitet på næsten 60 tusind tilskuere klokken otte om aftenen lokal tid - Warszawas tidszone adskiller sig fra Moskva med to timer. Det russiske landshold spiller gruppespillekampe i denne by to gange. Warszawa er også vært for en af ​​kvartfinalerne og semifinalerne. Den polske hovedstad er en af ​​de tre byer i den sidste del, som har en metro. En station med et utvetydigt navn "Stadium" ligger i nærheden af ​​stadionet.

Tre timer efter åbningskampen finder et spil sted i en anden polsk by - Wroclaw. Dette vil være det russiske landsholds første kamp. Det finder sted på Meiski-stadionet med 42.000 pladser, hvor kun tre gruppe A-kampe er planlagt (Polen, Tjekkiet, Grækenland, Rusland).

Den næste dag i mesterskabet finder spillet sted i den første af de ukrainske byer - Kharkov. Det lokale stadion "Metallist" rummer næsten 39 tusind tilskuere, og du kan komme til det med metro ("Sportivnaya" og "Metrostroiteley opkaldt efter Vaschenko" stationer). I alt vil denne by være vært for tre kampe for holdene i gruppe D (Ukraine, Frankrig, Sverige, England).

Et andet af dagens spil vil blive spillet i en anden ukrainsk by - Lviv. Gruppe B-hold (Holland, Danmark, Portugal, Tyskland) spiller på Arena Lviv stadion med en kapacitet på næsten 35 tusind.

På den tredje dag begynder kampene i mest nordlige by i mesterskabet - den polske by Gdansk. PGE Arena i denne baltiske by rummer 41 tusind tilskuere, som vil være i stand til at se kampene fra holdene i gruppe C samt en af ​​kvartfinalerne.

I den sidste polske by - Poznan - spiller hold i gruppe C (Spanien, Italien, Irland, Kroatien) også. Bystadionet kan rumme over 41 tusind tilskuere her.

Ukrainsk Donetsk er den sydligste by i Euro 2012 beliggende til grænsen til Rusland. Dens Donbass Arena (næsten 52 tusind tilskuere) er vært for holdene i gruppe D og derefter en af ​​kvartfinalerne og semifinalerne. Teoretisk er det her, at landsholdene i Rusland og Ukraine kan mødes, hvis de når semifinalen.

Den sidste kamp i Europamesterskabet i 2012 afholdes den 1. juli i Ukraines hovedstad på NSC Olimpiyskiy. Det 70-tusinde Kiev-kompleks - det største sportsanlæg i mesterskabet - vil også være vært for kampe for D-holdene og en af ​​kvartfinalerne. I nærheden af ​​stadionet er der udgange til metrostationerne Palats Sportu og Olimpiyskaya.

Teoretisk kan geografien af ​​spillene i den sidste del af mesterskabet udvides til at omfatte yderligere fire byer. I det polske Chorzow og Krakow samt i det ukrainske Odessa og Dnepropetrovsk er der reservestadioner til Euro 2012.

Populær af emne.