Sådan Planlægger Du En Cykelrute I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Sådan Planlægger Du En Cykelrute I Moskva
Sådan Planlægger Du En Cykelrute I Moskva

Video: Sådan Planlægger Du En Cykelrute I Moskva

Video: Tips/Tricks - Sådan Planlægger Du Din Cykelrute! 2022, November
Anonim

Moskva betragtes som en af ​​de største byer i verden, og mange af dens beboere kender ikke engang navnene på gaderne i deres by. Metropolen efterlader praktisk talt ingen fritid for sine indbyggere. Det er nyttigt at udskære et par timer om ugen til at gå, såsom cykling.

Sådan planlægger du en cykelrute i Moskva
Sådan planlægger du en cykelrute i Moskva

En sund livsstil er blevet moderigtig, og mange moskovitter er betændt af kærlighed til cykling. En cykel styrker ikke kun dit helbred, men giver dig også mulighed for at opleve alle skønhederne i Golden Domed. Hvis en beboer i en metropol endnu ikke har erhvervet et personligt tohjulet køretøj, kan det lejes i lang tid på specielt organiserede cykeludlejningssteder.

Før turen

For at en tur kun giver positive følelser, skal du tage højde for nogle punkter:

- din fysiske tilstand

- hvad er målene med cykelturen? Gå gennem parkerne og de gamle gader i hovedstaden eller få mest muligt ud af dine muligheder? det vil være en skam, hvis cyklisten ikke når målstregen;

- hvor meget tid planlægger du at bruge på en cykeltur? Nogle ruter er designet til hele dagen, men der er miniruter, der tager to til tre timer af din fritid;

- inden du starter en tur, skal du kontrollere vejernes tilstand med mere erfarne kammerater. De har allerede kørt på mange kilometer over hovedstaden.

Populære ruter

Embankment of the Moscow River. Denne rute er for begyndere (30 kilometer). Et minimum af kryds med overbelastede veje og et maksimum af nye indtryk af det gamle Moskva.

Kolomenskoye Museum. Den samlede længde af stien er 35 kilometer. Ruten er beregnet til usikre brugere af tohjulede køretøjer. På hverdage er antallet af cyklister minimalt.

Sparrow Hills. Den 15 km grønne rute vil glæde øjet med seværdighederne i Moskva. Vil glæde fans af cykling med en enorm mængde grønne områder.

Rute 《Vindue til Europa》. Fra m. 《Park Kultury》 til Vorobyovy Gory er den gennemsnitlige afstand 25 km. Ruten er fuld af seværdigheder: Kristi Frelserens Katedral, Krimbroen, Kreml i Moskva, monumenterne til Peter den Store og Repin samt Elizavetsky-dammen.

Rute 《Skønheden ved Poklonnaya Gora》. Naturen giver dig mulighed for at slappe af i din krop og sjæl. Damme og grønne græsplæner vil glæde selv den mest sofistikerede naturelsker.

Skyskrabere i Moskva. den gennemsnitlige sti-afstand er 35 km. Der er en smuk udsigt over Udenrigsministeriets bygning, skyskrabere nær metrostationen 《Krasnye Vorota здание, hotelbygningen 《Ukraine》 og mange andre højhuse.

Det er dit valg.

Populær af emne.