Det Er Let At Cykle Med Dit Barn

Det Er Let At Cykle Med Dit Barn
Det Er Let At Cykle Med Dit Barn

Video: Det Er Let At Cykle Med Dit Barn

Video: Lær dit barn at cykle tidligt 2022, December
Anonim

Alle i barndommen drømte om at cykle. Efter at have modtaget en værdsat tohjulet ven varer venskabet i flere år, og så bliver du voksen og trækkes ind i hverdagen.

Det er let at cykle med dit barn
Det er let at cykle med dit barn

Med starten på en ny fase i livet - efter børnenes fødsel - vækker en anden barndom hos hver voksen. Og igen er der tid til gåture. Og hvis du er en aktiv forælder, vil cykling med børn give dig stor glæde. Tro mig, det er meget simpelt!

Takket være moderne cykeltilbehør kan du cykle med et lille barn fra seks måneder. Til dette bruges cykeltrailere til at transportere børn. De fås til et eller to børn og kan bære belastninger på op til 45 kg. Også i nærværelse af specielle hjul bliver en sådan trailer til en klapvogn. Afhængig af de valgte hjul kan klapvognen have en sportsmodifikation (til løb eller rulleskøjteløb) eller en gåvogn.

Når babyen er op til ni måneder gammel, kan du begynde at bære den i et specielt sæde til børn på en cykel. Der er forsæder (barnet sidder foran føreren-forælderen) og bagpå (barnet sidder bag føreren-forælderen). Cykelsæder foran er designet til børn, der vejer op til 15 kg. De bageste cykelsæder er velegnede til børn, der vejer op til 22 kg. Producenter fremstiller cykelsæder til børn med fastgørelse til forskellige dele af cykelrammen eller til et specielt stativ.

Et ældre barn kan køre med dig på en tandemstang, som kan bruges til at forbinde en voksen og en barns cykel. Med en sådan enhed vil barnet aldrig blive efterladt på sin cykel og vil ikke gå tabt. Eller du kan samle en tandemcykel ved at fastgøre en børnetandemdel til en voksencykel. I dette tilfælde kører barnet kun med dig.

Således lærer barnet gradvist at navigere godt i omgivelserne omkring cyklisten. Efter at have lært, hvordan man hurtigt kører på sin egen cykel, holder dit barn dig et værdigt selskab.

Populær af emne.