Sådan Bliver Du Akkrediteret Til OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Akkrediteret Til OL I Sochi
Sådan Bliver Du Akkrediteret Til OL I Sochi

Video: Sådan Bliver Du Akkrediteret Til OL I Sochi

Video: Winter Olympics 2014: Trailer - BBC Sport 2022, November
Anonim

De olympiske vinterlege i Sochi er bredt annonceret af medierne. Hele landet overvåger opførelsen af ​​nye elevatorer, hoteller, indendørs stadioner. Næsten alle billetter til spilene er allerede udsolgt. Der er dog en måde at deltage gratis i OL ved at opnå akkreditering.

Sådan bliver du akkrediteret til OL i Sochi 2014
Sådan bliver du akkrediteret til OL i Sochi 2014

Hvem udsteder akkreditering til de olympiske lege i Sochi?

Udstedelsen af ​​akkrediteringer til de olympiske lege i 2014 i Sochi er allerede begyndt. Efter en særlig gratis invitation kan repræsentanter for russiske og udenlandske medier såvel som bloggere besøge dem. Et specielt mediecenter har ansvaret for udstedelse af akkrediteringer. Han giver også fuld information om begivenhederne ved XXII Winter Olympic Games i Sochi.

Hvordan bliver jeg akkrediteret?

For at opnå akkreditering skal du registrere dig på mediecentrets websted på http://sochimediacenter.ru/. For at gøre det lettere for udenlandske journalister fungerer portalen ikke kun på russisk, men også på engelsk og fransk. Kun registrerede brugere modtager akkreditering.

For at komme ind på listerne over akkrediterede journalister eller bloggere skal du udfylde formularen på hjemmesiden. Der skal du angive efternavn, fornavn, patronym, fødselsdato og fødested, pasoplysninger, kontaktnumre. Udfyld derefter oplysningerne om det medie, du arbejder i. Ud over navnet på avisen, magasinet, medieportalen eller tv-kanalen kræver arrangørerne, at du angiver nummeret på medieregistreringscertifikatet.

Derefter skal du uploade et foto (det vil være til akkreditering). Krav til billedet kan findes på hjemmesiden. Angiv også opholdsperioden i Sotji og send arrangørerne en kopi af pas-siderne - med et foto og permanent registrering på bopælsstedet. Når din ansøgning er blevet gennemgået, vil du blive optaget på listen over journalister og bloggere, der er berettiget til at deltage i OL i Sochi 2014.

Hvor er akkreditering gyldig?

Husk, at mediecentret kun giver akkreditering til konkurrencer. Der kræves en særlig invitation til åbningsceremonien og andre officielle begivenheder. Sådan får du det, kan du finde ud af ved at kontakte informationscenterets personale på telefon: 8-800-100-22-11, + 7-495-645-64-34 eller e-mail: [email protected] Mediecentret er placeret på adressen: Rusland, Krasnodar-territoriet, byen Sochi, Nesebrskaya Street, 11.

Bemærk, at informationscentret ikke leverer tjenester til leje af hoteller, biler, booking af fly- eller togbilletter eller udstedelse af visa. Du bliver nødt til at tage sig af alt dette selv.

Populær af emne.